Contact

Home » Contact

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen zo snel mogelijk reageren op jouw bericht.

Contactinformatie

Je kan ook zelf contact opnemen

Hieronder staat alle informatie die je nodig hebt.

Emailadres: info@finallyfit.nl
Telefoonnummer: 06-15205466
Adres: Tweede Oosterparkstraat 83
1091 HX, Amsterdam
Nederland

Onze leden

Recensies

GL K
GL K
2022-10-26
Best gym I’ve been enrolled in. Great intimate atmosphere and individual approach. The owner and the trainers are the best, real professionals with friendly approach. The gym has everything you’ll need, it is never ever crowded and you’re able to take a spectrum of classes if you prefer working out in a group. Can only recommend!
rinske hamer
rinske hamer
2022-10-21
Hele fijne sportschool met leuke instructeurs die persoonlijke aandacht geven tijdens de groepslessen. Je wordt op een prettige manier uitgedaagd om er een schepje bovenop te doen en net wat verder te gaan dan je zelf zou doen. Ik ben zeker sterker en fitter geworden.
Stijn Woltjer
Stijn Woltjer
2022-10-20
Sinds een jaar ben ik lid bij finally fit, voor finally fit was ik nooit in de sportschool te vinden. Ik vond aan gewichtjes trekken maar niks.. door de persoonlijke benadering en de vriendelijke mensen, voel ik me er enorm thuis en is aan gewichtjes rukken nu echt mijn hobby! De combinatie tussen groepslessen en vrij sporten is erg fijn, zo blijf je je zelf op en variërende manier uitdagen. De toppunten van finally fit: - fijne sfeer - persoonlijk - (onwijs) vriendelijk personeel - goed materiaal
Panda de Haan
Panda de Haan
2022-10-20
Een zeer fijne sportschool met lessen met maximaal 8 mensen. Door de kleine groepen krijg je veel persoonlijke aandacht en ondersteuning. De sfeer is gemoedelijk en familiair en dat motiveert om vaker te trainen. Een verbindende plek in de Oosterpark buurt
Silke Dijkstra
Silke Dijkstra
2022-10-20
Fantastische sportschool! Onlangs vol overtuiging overgestapt van OneFit naar Finally Fit. De inhoud van de groepslessen is super gevarieerd en altijd verrassend en uitdagend. De lessen worden in kleine groepen gegeven (max 8) waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht en motivatie. Ik ben fan!
Martje aan de Kerk
Martje aan de Kerk
2022-10-20
Hele fijne sfeer en gevarieerde en uitdagende lessen
Willemijn Schmidt
Willemijn Schmidt
2022-10-20
Hele fijne sportschool met verschillende soorten lessen zoals boksen, crossfit en krachttraining. Als je op zoek bent naar goede en uitdagende krachttraining ben je hier aan het juiste adres! De trainers zijn top, ze helpen je met de juiste techniek maar zijn er ook om je pushen en het beste uit je training te halen. Ben heel blij met de trainingen en mijn resultaat tot nu toe!
Haro Kraak
Haro Kraak
2022-10-20
Kleine fijne en gezellige gym. De klasjes zijn lekker intensief en gevarieerd, de begeleiding is goed en zeer motiverend. De gym heeft iets rauws, no-nonsense, en dat vind ik wel prettig, vergeleken met al die hippe concepten in de stad.
Sport nu 2 maanden all-inclusief voor maar €89,-