8 week programs

Home » 8 week programs

Klaar om jouw lichaam te transformeren?

Wil je net dat stapje verder gaan? Wil je (weer) in je sportritme komen, fitter worden en je kennis over voeding en training vergroten? Dan is dit traject iets voor jou! Tijdens dit 8-weekse traject zul je hard moeten werken. Met jouw inzet en de juiste begeleiding die wij kunnen bieden zul jij in deze 8 weken een fysieke en mentale ontwikkeling doormaken die je niet snel zal vergeten. Daarbij zul je de ervaringen die je op doet voor altijd meenemen.

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

Maximale resultaat, minimale tijd.

Ons 8 weekse programma is onderverdeeld in 2 groepen, beide met een andere doelstelling. Ons 8 week strong programma focused zich op hypertrofie (spiergroei) en ons 8 weeks slim programma focused zich op afvallen (vet verbranden). Ons programma is zo gemaakt dat jij het maximale resultaat gaat behalen in de minimale tijd van 8 weken. We gaan je helpen met realistische doelen opstellen en zullen je helpen met een specifiek trainingsschema en voedingsadvies.

Wij zijn jouw stok achter deur en gaan ons best doen om je te motiveren en geven je de juiste informatie. Het is jouw inzet die het eindresultaat gaat bepalen. We gaan alles meten en houden dagelijks contact de komende 56 dagen die volgen.

Het zal soms niet altijd makkelijk zijn maar je zal veel leren en dit kun je voor altijd meenemen. Ben jij klaar om de transformatie van je leven aan te gaan? 

Hoe jouw transformatie programma eruit gaat zien.

Na aanmelding krijg je een welkoms email en krijg je meer informatie. We gaan van start op DATUM TBA. Het is belangrijk dat je hier bij bent, aangezien we het hele programma voor de komende 8 weken aan je gaan presenteren.

De komende 8 weken zul je minimaal 3x moeten trainen, dit gaan wij in de gaten houden.1 training hiervan zal met het groepje zijn waar je dit traject mee gestart bent en vind plaats op iedere DATUM TBA. Je zal met deze personen ook in een whatsapp groep komen. Je gaat dagelijks je voeding tracken en hebt wekelijks contact met je coach voor feedback en vragen. We bespreken je doelen en houden jouw progressie bij d.m.v. meetmomenten waar je gewicht en omtrek wordt gemeten en er progressie foto’s worden gemaakt. Je progressie qua kracht en conditie houden we bij doormiddel van fysieke testen en de software waar je toegang tot krijgt.

Kosten:
Niet lid: €489,-
Wel lid: €429,-

Jouw inzet gaat de komende 8 weken gaat bepalen waar je gaat eindigen. Ga jij 8 weken maximaal en zet je alles op alles, dan garanderen wij een resultaat waar je jezelf mee gaat verbazen.

blog-single-12-740×600
Transformatie1
Transformatie2
Plan nu je Gratis intakegesprek in!