ONZE TRAININGEN

Onze trainingen zijn gebaseerd op functioneel trainen en total body workout. Dit houdt in dat er combinaties van oefeningen aan bod komen die we terugzien in het dagelijks leven, waarmee we het hele lichaam trainen, zoals burpees, squats, deadlifts en opdrukken.
Daarnaast worden er verschillende attributen gebruikt, zoals de Suspension Trainer (TRX), de Kettlebell, de Battle-rope en overige.
Deze elementen tezamen vormen de basis van de Small Group Trainingen van Finally Fit.

Results, results, results…
Om het beste resultaat te bereiken zijn wij van mening dat een sporter minimaal 2 tot 3 keer per week moet trainen.
Er worden wekelijks nieuwe workouts gegeven om het lichaam te prikkelen om zich continue te blijven ontwikkelen.
Daarnaast zijn de trainingen van Finally Fit een perfecte aanvulling op specifieke sporten zoals boksen, zwemmen, tennis, voetbal, hardlopen of wielrennen.
Bij trainingen vind je meer informatie over de inhoud van onze workouts.KETTLEBELL TRAINING

Een klassieke vorm van krachttraining met een hoge intensiteit waarbij je gebruik maakt van een gietijzeren gewicht met een handvat en meerdere spieren tegelijkertijd traint. Met deze van Russische oorsprong intensieve workout werk je aan het verbeteren van je kracht, snelheid, coördinatie en core-stability. Als je eenmaal het plezier van deze attribute hebt gevonden, is er geen stoppen meer aan!


BARBELL-PIVOT TRAINING

De barbell-pivot training is een afwisseling van techniek, leren werken met de barbell in zowel twee- als driedimensionale richting en explosieve oefeningen. De pivot (ook wel landmine genoemd) is voor velen een onbekend apparaat, maar de driedimensionale training die hiermee wordt gecreëerd biedt je een total body workout waar je keer op keer weer plezier van beleefd. De tweedimensionale training met de barbell zorgt voor een perfecte overstap naar een van de andere trainingen, zoals Crossfit en Smallgroup Fit.


CROSSFIT

Crossfit is een dynamische en unieke vorm van fitness, met als doel fit, sterk en gezond worden en blijven. Het is gebaseerd op kracht, conditie, lenigheid en functionele lichaamsbewegingen en bevat enkele elementen zoals: gewichtheffen, gymnastiek, duurtraining, powerliften en zo nog meer.


BOXMASTER

Een killer workout voor iedereen die graag bokst of heeft gebokst. Tijdens deze all-round training zet je binnen 30 minuten jouw hele lichaam aan het werk zonder er bij stil te staan. Dus lekker die gedachten op nul en knallen maar!


SANDBAG TRAINING

Functioneel trainen met een zandzak… Wat deze workout zo uitdagend maakt is dat in tegenstelling tot een barbell of kettlebell de vorm van een sandbag bij iedere beweging blijft veranderen. Dit maakt dat je nog intensiever aan het trainen bent en extra op je houding en techniek moet letten. Een unieke training met pit!


SMALLGROUP FIT

De Smallgroup Fit is een combinatie van elementen uit de andere trainingen, zoals de Kettlebell-training, Sandbag-training, Suspension-training en andere. Als je al eerder aan deze trainingen hebt deelgenomen en de techniek onder de knie hebt, wordt de Smallgroup Fit nog intensiever en een grotere uitdaging!


YOGA

Een les waarbij de verbinding van lichaam en geest door middel van ademhaling centraal staat. Iedereen heeft zijn eigen redenen om aan yoga te doen, voor de een is het om tot ontspanning te komen, om te ontladen van een drukke werkweek, voor de ander om fysiek sterker en soepeler te worden. Wat het ook is, een ding is zeker, yoga helpt je positiever door het leven te gaan.


PERSONAL TRAINING

Tijdens deze 1-op- 1 sessie word jij persoonlijk en professioneel begeleid door een ervaren trainer. Samen werken jullie eraan om jouw doelen te bereiken. De personal trainers van Finally Fit helpen je om jouw grenzen op te zoeken en deze te overschrijden met beleid, jouw veiligheid staat te allen tijde voorop!