Small group trainingen

Home » Small group trainingen

blog-single-12-740×600

SMALL GROUP TRAININGEN

Bij Finally fit worden er wekelijks meer dan 40 trainingen gegeven. Onze gym biedt de meest persoonlijke groepslessen aan van Amsterdam. Bij ons zijn alle groepslessen met maximaal 8 personen waardoor bij iedere groepsles persoonlijke aandacht voorop staat. Hierdoor heb jij iedere groepsles een personal training ervaring en zal je snel nieuwe technieken en trainingsprincipes leren en toepassen.

  1. Small Group Crossfit Crossfit is een dynamische en unieke vorm van fitness, met als doel fit, sterk en gezond worden en blijven. Het is gebaseerd op kracht, conditie, lenigheid en functionele lichaamsbewegingen en bevat enkele elementen zoals: gewichtheffen, gymnastiek, duurtraining, powerliften en zo nog meer.
  2. Small Group Fit tijdens de Small Group Fit komen alle elementen aan bod het is een pittige training met kracht- en conditie oefeningen. Tijdens een circuit van 8 oefeningen train jij je hele lichaam. Doordat alle elementen terugkomen is de training altijd gevarieerd en is het altijd een uitdaging!
  3. Kettlebell Een klassieke vorm van krachttraining met een hoge intensiteit waarbij je gebruik maakt van een gietijzeren gewicht met een handvat en meerdere spieren tegelijkertijd traint. Tijdens deze intensieve training werk je aan het verbeteren van je kracht, snelheid, coördinatie en core-stability. Als je eenmaal het plezier van deze training hebt gevonden, is er geen stoppen meer aan.
  4. SGSS Tijdens de Small Group SuperSet ligt de focus op spiergroei. De training is opgebouwd uit 4 supersets. Een superset zijn 2 oefeningen die achter elkaar uitgevoerd worden. Door de opeenvolgende oefeningen die op elkaar aansluiten wordt spiergroei maximaal gestimuleerd.
  1. CBB CBB staat voor Core, Billen, Benen en ook de rest van het lichaam komt aan de beurt. De les is low-impact. Een CBB-les begint met een warming up, waarna er spierversterkende oefeningen worden gedaan voor boven- en onderlichaam. Er wordt gewerkt met bijvoorbeeld gewichtjes en/of dynabands. Als afsluiting van de
  2. Tabata Workout Met deze Tabata is het zweten geblazen! Het concept is 20 seconden werken met 10 seconden rust. 8 rondes lang met Bodyweight oefeningen. Een explosieve training, waarbij je werkt aan je kracht, conditie en je coördinatie.
  3. Pivot Training De barbell-pivot training is een training waarbij de barbell in twee- en driedimensionale richting wordt gebruikt. De pivot (ook wel landmine genoemd) is voor velen een onbekend apparaat, maar de driedimensionale training die hiermee wordt gecreëerd biedt je een total body workout waar je keer op keer weer plezier van beleefd.
  4. Boks Zaktraining De zaktraining is een full body workout. Verbeter je je bokstechnieken en conditie door dynamische bokscombinaties uit te voeren op de zak. Beginner of gevorderd het maakt niks uit de zaktraining zal jou altijd een voldaan gevoel geven
blog-single-12-740×600
Plan nu je Gratis intakegesprek in!